9 apr. 2008

Etnoporr

Jag undersökte lokalen på Hornsgatan där framträdandet ska ske. Det är viktigt att ladda ett rum som ska frammana hela härligheten. Men detta rum behövde sannerligen inte laddas! En oerhört sexuell och revolutionär och sant elektrisk energi hade helt tagit sin boning på Tribunalen. Det var inget annat än Etnoporr som hetsade upp de närvarande till rituell orgasm, det bästa jag vet. Det förefaller som om de väntade kravallerna i förorten kommer att föregå Världsandens nära förestående självförverkligande. Vi marscherar, dansar och följer vår bestämmelse med händer doftande av jungfrulig frukt. Allt går vår väg!
Jan

5 kommentarer:

Anonym sa...

Anonyma schamaner provocerar mig. Kom ut!

Jan Schaman sa...

Jag är redan ute, dvs inne. Den 18denna månad kommer det första framträdandet ske. Då kastar jag masken. Men jag gissar att du är en av dem som redan vet.
Jan

Anonym sa...

Bästa Herr Schaman.
Hur ställer du dig till Atlantis som ett förrevolutionärt stadium, och en därmed av borgerlig nödvändighet förtigen sanning?
Är Atlantis, som astroleninister hävdat, en andlig tvillingsjäl till Pariskommunen, länkad genom tid, rum och sociala konstruktioner?

På återskeende
Ulf van der Helsinki

Anonym sa...

Premiärnerver, premiärfest, premiärpress, premiärkoliox.

Var hälsad
//Teaterschamanism

Jan Schaman sa...

Ja! Men man måste som dialektiker erkänna att alla stadier är förrevolutionära på ett eller annat sätt. Jag trivdes så himla bra på Atlantis, medan pariskommunen varade alltför kort tid för att jag skulle hinna dit. Och det är jag ledsen för. Men bort med det, idag är glädjens dag.
Jan pussar på dig och tror att du kommer att gå långt,Ulf.